Liefhebbers van het verleden – en van de toekomst van de stad, opgelet! Op donderdag 21 september is de Cultuuravond West een podium vol positieve energie.
Filosoof, kunstenaar en architect Hans Bergman komt spreken – en discussiëren over de Kerkraadse ‘krimpkansen’. Bergman ziet vooral het WIJ gevoel en het authentieke karakter van de regio als kansrijk voor sociaal, cultureel en commercieel succes.  Wie beter dan een energetisch therapeut uitnodigen om de positieve energie van Kerkrade en haar inwoners te kanaliseren in een leuke avond vol kennis en gezelligheid? Kortom, daar moet u bij zijn.

Komt u ook? De Cultuuravond West vindt plaats in het gebouw Werkplaats K op de Elbereveldstraat 105. Inloop is om 19.00 uur en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. De Cultuuravond wordt georganiseerd door Bewonersplatform Kerkrade-West in samenwerking met de Vrije Akademie ZOM en Werkplaats K. Toegang is €2,50, incl koffie/thee. Meer weten? Schrijf dan een email naar cultuuravondwest@gmail.com of bel Wil Slangen op 0651 419 087.

Klik hier voor het volledige programma.