Op 8 november organiseert Roda JC de derde editie van de Koempelcup, ditmaal op het terrein van de LHC. Het is een toernooi met verschillende spellen, bedoeld voor jeugd tussen de 6 en 12 jaar die in Kerkrade wonen of sporten. Iedereen kan meedoen, als je maar bereid bent om zowel maatschappelijk als sportief je beste beentje voor te zetten. Elk team kan namelijk met buurtbijdragen extra punten verdienen. Hoe origineler de buurtbijdrage, des te meer punten zij bovenop hun sportieve resultaten zullen krijgen. Meer buurtbijdragen verhogen ze dus hun kansen om de cup te winnen.

Weet je een leuke opdracht?
De buurtbijdragen vinden plaats tussen 10 oktober en 5 november. De teams zullen zelf met bijdragen komen en bewoners benaderen. Andersom kan natuurlijk ook: heb je een goed idee voor een buurtbijdrage van het team? Laat het ons weten! Denk bijvoorbeeld aan zwerfafval opruimen, speeltuin opknappen, helpen boodschappen inpakken en dragen, een spellenmiddag voor senioren, oud papier en plastic ophalen in de buurt, of boodschappen doen voor ouderen die slecht ter been zijn. Laat het weten via de opbouwwerker in je buurt, de contactgegevens vind je hier.

Iedereen wint met de Koempelcup!
Lees hier meer over de koempelcup, over het aanmelden van teams en over eventuele begeleiding van de teams, dat is ook mogelijk. Je vindt op de website van Roda JC ook alles over de prijzen, maar we kunnen alvast verklappen dat iedere deelnemer alvast een kaartje wint voor de wedstrijd Roda JC-AZ!