Bewoners maken Parkstad

 

Samen maken we regio Parkstad beter. Goede ideeën vragen om ondersteuning van bewoners. Bij het bewonersfonds ‘Bewoners maken Parkstad’ kunnen bewoners met goede ideeën snel geholpen worden om hun buurt beter te maken.

Brengt jouw idee mensen bij elkaar, maakt het de omgeving mooier, of komt het de buurt op een andere manier ten goede? IBA Parkstad nodigt alle enthousiaste bewoners met goede ideeën uit om onze omgeving nog beter te maken. Als bewoner ken je de buurt, de bewoners en het verenigingsleven het beste, dus vertel jouw idee! Geen ingewikkeld projectplan, maar eenvoudig met je eigen woorden. Vervolgens zal het bewonerspanel, binnen 6 weken, besluiten welke ideeën worden opgenomen in het bewonersfonds.

Samen de beste ideeën
Om initiatieven vanuit de inwoners van Parkstad te stimuleren heeft IBA een panel samengesteld. Het panel beschikt over een hoop expertise, maar werkt graag samen met de inwoners van Parkstad. Het panel van Parkstedelingen beoordeelt de initiatieven, maar ook de populariteit in de buurt telt mee. Bewoners kunnen de inzendingen op de IBA website bekijken en een stem uitbrengen. Zo komen we samen tot de beste ideeën en maken we Parkstad beter. Mooi toch?

Hoe werkt het?
Iedereen kan meedoen! Heb je een idee voor je straat, park, buurt of vereniging, groot of klein! Deel het met IBA Parkstad. Let op: Het project dient een link te hebben met één van de 50 IBA projecten (deze staan allemaal op de website vermeld).

Meld jouw idee aan!
Ken je een project dat ondersteuning verdient? Laat het weten. Draag jij een project een warm hart toe of vind je het gewoon een fantastisch project? Laat het weten! Wie weet kan IBA Parkstad dit project wel opnemen in het Bewonersfonds.