Zaterdag 24 maart 2018 is het Landelijke Opschoondag. In heel Nederland vinden tijdens de Landelijke Opschoondag initiatieven plaats voor een schonere buurt.

 

Dit maakt de Landelijke Opschoondag zo waardevol

leder jaar groeit het aantal deelnemers aan de Landelijke Opschoondag. Een prachtige ontwikkeling. De Landelijke Opschoondag is namelijk een leuke en laagdrempelige manier om meer bewustzijn en activiteit rondom zwerfafval te creëren. Scholen, bedrijven, bewoners, sportverenigingen, buurtcentra en kerken maken op deze dag sámen de buurt schoon. Zo levert de Landelijke Opschoondag, naast een schone omgeving, ook veel gemeenschapsgevoel en gezelligheid op.

 

Gratis materialen

We willen graag dat meedoen aan de Landelijke Opschoondag laagdrempelig en leuk is. Daarom bieden wij alle deelnemers die een actie aanmelden gratis opruimmaterialen, communicatiemiddelen en een eenvoudig stappenplan. In januari 2018 is alles beschikbaar via www.supportervanschoon.nl.

 

Vragen?

Wilt u meer weten over de Landelijke Opschoondag, of over de manier waarop NederlandSchoon de

Landelijke Opschoondag ondersteunt en uitvoert? Neem dan contact met ons op via info@nederlandschoon.nl

 

  1. De Landelijke Opschoondag valt op 24 maart 2018. Maar in de week daarvoor ondersteunen we óók alle schoonmaakinitiatieven in uw gemeente. Zo kiezen de meeste scholen voor 21 maart als

opschoondag.

 

Stichting Nederland Schoon

Benoordenhoutseweg 46, 2596 BC Den Haag

Telefoon 070-304 20 80

E-mail info@nederlandschoon.nl

KvK nr. 41210420

BTW nr. NL8003.32.532.B01