Kern met Pit is een platform voor buurtinitiatieven dat al jaren groeit. Ook in Limburg doen veel inwoners mee. Heb jij ook een plan dat goed nieuws is voor je buurt? Een initiatief dat je in een jaar tijd kunt realiseren? Schrijf je dan snel in! Het kan van alles zijn: van een buurtmoestuin tot een dagvoorziening voor eenzame ouderen. Wil je een speeltuintje – of een heel dorpsplein opknappen zodat je buurt er door opleeft? Dat kan ook! En weet je het even helemaal niet, dan zie je op de site van Kern met Pit allemaal voorbeelden uit het hele land.

Iedereen kan meedoen
Als het project maar de buurt verbetert en binnen een jaar klaar is. Je krijgt in dat jaar alle tips, advies en contacten die je nodig hebt om te slagen. Voor alle deelnemers staat de deur open bij gemeenten en andere organisaties die je kunnen begeleiden. Daarnaast kun je meedoen aan interessante workshops en bijeenkomsten. Ook (bouw)technische vragen worden beantwoord, door gratis advies van ingenieursbureau Arcadis.

Doe mee!
Heb jij een goed idee voor je buurt? Schrijf je dan in, dat kan nog tot 31 oktober! Op de website van Kern met Pit vind je alle informatie.